Zirņu zupa ar bekonu un biezu aizdaru


  20 min.           2-3 porcijas           vienkārša


  • Gallina Blanca Zirņu zupas iepakojums
  • 2 Borodinas rupjmaizes 1,5 cm biezas šķēles
  • 1 liels sarkanais sīpols
  • augu eļļa cepšanai

 

 

 

Pagatavot aizdaru. Maizei nogriezt garoziņu, mīkstumu sadrupināt sīkās drupačās. Notīrīt un sagriezt sīpolu. Mērces katliņā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus, 7 min. Pievienot sadrupināto maizi un cept 5 min., laiku pa laikam apmaisot. Noņemt no plīts.

     
 

Pagatavot Gallina Blanca Zirņu zupu. Saliet šķīvjos, pievienot sagatavoto maizes aizdaru.

 

Kontakti


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


IZPLATĪTĀJS: SIA Sanitex