Vistas biezeņzupa ar sēnēm


30 min.           4 porcijas           vienkārša


 

 

 

 

Šampinjonus nomazgāt un sagriezt šķēlītēs. Sīpolu nomizot un sagriezt plānos pusgredzenos, dārzeņus nomazgāt, nosusināt un sasmalcināt.

     
 
Izkausēt uz pannas sviestu, apcept sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini, aptuveni 6 min. Pievienot sēnes, cept, līdz iztvaiko viss šķidrums. Pievienot zaļumus un samaisīt.
     
 
Pagatavot Gallina Blanca biezeņzupu tā, kā ir norādīts uz iepakojuma. Saliet zupu šķīvjos, pievienot ceptas sēnes un dekorēt ar zaļumiem.

 

Kontakti


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


IZPLATĪTĀJS: SIA Sanitex