Ņūorleānas zivju un garneļu zupa


 30 min.           4 porcijas           vienkārša


  • 2 Gallina Blanca dārzeņu buljona kubiki
  • 2 ēdamkarotes universālās garšvielas
  • 600 g zivs filejas (zandarts, menca vai jūras asaris)
  • 200 g tīrītu garneļu
  • 2 vidēja lieluma sīpoli
  • 4 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 200 ml 33% saldā krējuma

 

 

 
Sīpolu notīrīt un sasmalcināt. Zivi sagriezt gabaliņos, izņemt asakas, ja tādas ir.
     
 
Sakarsētā pannā, kurā ieliets neliels eļļas daudzums, 2 min. apcept sīpolus. Pievienot zivi, garneles un pannā cept 5 min. uz nelielas liesmas. Noņemt no plīts un ļaut atdzist.
     
 
Atlikt malā 4 zivs gabaliņus un 4 garneles. Pārējos zivs gabaliņus un garneles kopā ar sīpoliem ielikt blendera traukā un sasmalcināt biezenī.
     
 
Katliņā uzsildīt atlikušo eļļu, pievienot miltus un, nepārtraukti apmaisot, apcept 1-2 min., kamēr katliņa saturs kļūst gaiši zeltains. Katliņā nelielām porcijām, turpinot maisīšanu, ieliet 1 l ūdens. Uzvārīt, samazināt liesmu, pievienot buljona kubiņus un Universālās garšvielas, vārīt vēl 5 min.
     
 
Pievienot zivju biezeni un saldo krējumu. Vēlreiz uzvārīt. Pēc uzvārīšanās tūdaļ pat noņemt no plīts. Saliet šķīvjos. Katrā šķīvī ielikt garneli un zivs gabaliņu.

 

Kontakti


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


IZPLATĪTĀJS: SIA Sanitex