Borščs ar grauzdiņiem


  10 min.           4 porcijas           vienkārša


 

 

Grauzdiņiem:

  • 4 rupjmaizes šķēles
  • 2 ķiploka daiviņas
  • augu eļļa
 
Pagatavot grauzdiņus. Notīrīt ķiploka daiviņas, sagriezt uz pusēm un ar tām ieziest maizi. Katru maizes gabaliņu apslacīt ar eļļu un sagriezt pa diagonāli 4 trijstūros.
     
 
Apbrūnināt grauzdiņus grilā vai līdz 190°С uzkarsētā cepeškrāsnī 5 min.
     
 
Pagatavot boršču tā, kā rakstīts instrukcijā uz iepakojuma. Pasniegt kopā ar krējumu, zaļumiem un karstiem grauzdiņiem.

 

Kontakti


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


IZPLATĪTĀJS: SIA Sanitex